Om du gjort tacogratängen och fungerar som Stajn och jag, alltså är alltid jävligt orolig att det inte ska bli tillräckligt mycket mat och gör asamycket, så har du troligtvis en hel del gratäng över. Efter att ha noga övervägt hur man bäst skulle förtära dessa rester så kom jag fram till detta förträffliga recept på Tacomacka!
Förresten, rester, hur grymt är inte det? Alltså när vi snackar mat, inte tenta. Jag älskar att ha en härlig rest i kylen som man kan värma i kastrull, eller bara äta kall!
Här kommer i alla fall en bildserie som illustrerar hur du går tillväga när du skall tillreda denna eminenta tacomacka.
Tips: Om du ska handla för att göra rätten så behöver du inte köpa Icas skogaholmsrip off, men om den är det enda du har hemma så tager man ju vad man haver så klart.

OBS! Glöm inte att lägga på lite nachos innan. Pressa tills det krasar.
Hej svej från Hemmaemma
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar