fredag 15 januari 2010

BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Får man fresta med Hemmaemmas nybakta?



Mitt tips vad gäller brödbak är att göra en smet som är lite tjockare än pannkakssmet och vispa den jävligt ordentligt. Speciellt om man inte har elvisp med degkrok. Jag föreställer mig att man inte behöver dega riktigt lika mycket när man häller resten av mjölet. Det primära tipset är förresten att inte ha i så innihelvete mycket mjöl. Bara tills degen är jävligt klibbig, men inte klibbar av sig på fingret om man tar på den. 

Ingriddi:

Mjöl, jäst, vatten & salt.

Deko+smarre:

Vallmofrön

Klister till fröna:

Ägg

OBS! Om ni inte handlar på Ica Birkastan så köp bregott extrasaltat. Det är ju för fan pinit med lätta. *rodnar*

Tudilu!

Hemmaemma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar