söndag 31 oktober 2010

Ljuvligt doftande hemmarostad müsli

Här är bildbevis på att det en gång i tiden luktade som hemma hos Elsa Billgren i min lya! Hemrostad müsli!
Bildbevis på att jag ibland faktiskt pluggar. Eller skenpluggar jag bara, genom att lägga fram lite papper och sånadär minipost-its som alla ambitiösa studenter använder!?!? VEM VET!

Recept

Hacka hasselnöt och mandel
Lägg på plåt
Häll på havregryn
Strössla över kanel
Ringla på honung

In i ugn på typ 200 grader. När det börjar bli bränt, på det där stället där det alltid blir svart först i din ugns ojämna värme, så tar du ut plåten, plockar bort det brända så det inte brandvarnaren går igång, rör om, och gräddar en stund till!

Ät med fördel med banan och russin samt sojamjölk. Bra för kropp och själ och 24 000 kor som inte får gå ute så mycket som de borde. (OK, sojaindustrin är väl inte den fräschaste heller. VAD kan man äta egentligen!?)

Godtyckligt moraliskt försvarbara handlingar och hälsningar från Hemmaemma

1 kommentar:

  1. Svar på den kluriga gåtan i bildtexten:
    Jag pluggade.
    /Emma

    SvaraRadera